Anydesk

Als we gebruik maken van hulp op afstand kunnen we met behulp van Anydesk uw computer overnemen.

Stap 1: Download Anydesk
Ga naar de volgende link en klik op de groene knop downloaden: https://anydesk.com/nl

Stap 2: Open de software
Er verschijnt een code linksboven in beeld van 9 cijfers geef deze door aan een van onze support medewerkers.

Stap 3: Accepteereren
Nadat een van onze medewerkers uw code hebben ingevoerd komt er op uw scherm een pop-up of u de verbinding wilt accepteren. Als u op accepteren drukt kunnen wij vervolgens uw computer overnemen.