Instellingen voor Apple iPhone mail

Voor het instellen van mail voor uw iPhone

Open de app "Instellingen" » "Accounts & wachtwoorden" » Account toevoegen » "Overig" » Mail-account toevoegen

Voer de naam, het volledige e-mailadres van [email protected], het wachtwoord en een korte beschrijving in. Klik volgende".

Ervan uitgaande dat u IMAP gebruikt, blijft u op dit tabblad. Voer voor de "Server voor inkomende e-mail" in:

Hostnaam mail.domein.com

Gebruikersnaam [email protected]

en uw wachtwoord.

Gebruik voor "Server voor uitgaande e-mail" exact dezelfde instellingen als voor de server voor inkomende e-mail (hostnaam, gebruikersnaam wachtwoord). Let op: het uitgaande wachtwoord is niet optioneel, u moet het invoeren.

Zorg ervoor dat op de volgende pagina "Mail" is ingeschakeld en klik op "Opslaan".

Het is belangrijk om te bevestigen dat de SSL-opties zijn ingeschakeld. Klik op de pagina "Accounts en wachtwoord" op uw [email protected] Het kan zijn dat alleen je beschrijving wordt weergegeven, met 'Mail' eronder, afhankelijk van wat je hebt getypt. Klik vervolgens op "Account: [email protected]"

Eerst bevestigen we SSL voor SMTP in het gedeelte "Server voor uitgaande e-mail", klik op "SMTP [email protected]" » primaire server: mail.domein.com. Nadat u de gedetailleerde smtp-serverinstellingen hebt bekeken, controleert u of de

SSL gebruiken: AAN

is ingeschakeld.

De instelling "Authenticaiton" moet worden ingesteld op "Password" en de serverpoort op 587.

Vervolgens bevestigen we de IMAP-instellingen, dus ga terug zodat je de "Account"-pagina ziet, en onderaan is er een link op zichzelf genaamd "Geavanceerd", klik erop.

Blader op de pagina "Geavanceerd" naar beneden totdat u de "Inkomende instellingen" ziet. We willen zien:

SSL AAN gebruiken

Authenticatie wachtwoord

IMAP-padvoorvoegsel /

Serverpoort 993